lifeisgreen

Alla inlägg den 27 maj 2012

Av gabby ♥ - 27 maj 2012 13:21

Vet ni hur skönt det är att inte behöva tänka på den här bloggen? Missförstå mig inte, jag gillar att blogga. Men just nu har jag knappt något att skriva, får bara dåligt samvete om jag inte berättar vad jag har gjort idag, vad jag åt till lunch och vad jag har för färg på strumporna idag. Okej, kanske inte så detaljerat, men allvarligt, hur roligt är det att läsa om sånt? Jag vill ha en blogg där jag skriver om vad jag vill, när jag känner för det, när jag har lust, och att jag skriver för att det är kul. Inte för att jag känner mig tvingad att slänga in ett tråkigt inlägg mest för att uppdatera. Har hellre en något sämre uppdaterad blogg med texter och tankar som är roliga att läsa, än en blogg med massa, meningslösa inlägg om vad man gjort i skolan.


-ännu ett tråkigt och ointressant inlägg-

Hade handbollscup hela dagen i malmö igår och kom hem skadad, trött, varm, ledsen, glad och svettig. I slutet av sista matchen kom jag i ett anfall, i snabb fart, och så krockade jag med en spelare så jag flög iväg, och skadade mig lite överallt, men mest i benet. Har fortfarande ont och kan nästan inte stödja helt på det. Men det är bättre än vad det var igår iallafall. Kollade också på ESC, och Loreen vann, som typ alla redan förutspått. Riktigt duktig är hon. Nu ska jag snart till Liv, hejdå

Sök i bloggen

Presentation


Hej! Jag som driver den här bloggen heter Gabriella, är 14 år, och intresserad av handboll, musik och framför allt fotografering. Här kan ni ta del av mina bilder! Hoppas ni är här för att stanna så gör jag mitt bästa för att uppdatera er om det senaste!

VIKTIGT

Alla bilder på denna bloggen har JAG tagit, om inget annat.Det är därför FÖRBJUDET att kopiera eller ta någonting från min blogg, UTAN att ha frågat MIG och fått tillåtelse! 

Fråga mig

19 besvarade frågor

Omröstning

Vilken kamera är bäst?
 Canon
 Sony
 Nikon
 Olympus
 Pentax

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2012 >>>

Min Gästbok

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards