lifeisgreen

Alla inlägg den 23 september 2012

Av gabby ♥ - 23 september 2012 21:52

Hej! I onsdags bestämde jag och Felicia lite sådär spontant att vi skulle gå på Traffic Light på fredagen, så det gjorde vi. Med Sara och Felicias kompis Sofia. Det var faktiskt jätteroligt, segt och stelt i början p.g.a dålig musik som man inte kunde dansa till, brandlarm som gick två gånger, och helt enkelt att jag inte vart på disco sen jag var typ tio haha. Men sen kom det igång, och det var som sagt jätteroligt. Sov hos Felicia sen, och när jag kom hem på lördagen pluggade jag lite, sen åkte vi och klippte Daisy (hon är jättesöt och gullig nu, men jag föredrar faktiskt långhåriga daisy ;)) och sen kom Märta och Felicia, så sov vi i källaren  í natt. Jättemysigt var det! Älskar mina fina vänner. <3

Idag var det en funktionärsutbildning i sunds lokal och efter det åkte jag och mamma till Ikea, fick lite inspiration till vad jag ska göra med mitt rum och sen åkte vi vidare till Väla. Kom hem med massvis med kläder (som behövdes.. enligt mig) och nu har jag pluggat lite, samt övat på sångerna till Star For Life. :) 

Vi hörs mer imorgon efter skolan, om jag inte har allt för mycket att göra, puss!

   

Sök i bloggen

Presentation


Hej! Jag som driver den här bloggen heter Gabriella, är 14 år, och intresserad av handboll, musik och framför allt fotografering. Här kan ni ta del av mina bilder! Hoppas ni är här för att stanna så gör jag mitt bästa för att uppdatera er om det senaste!

VIKTIGT

Alla bilder på denna bloggen har JAG tagit, om inget annat.Det är därför FÖRBJUDET att kopiera eller ta någonting från min blogg, UTAN att ha frågat MIG och fått tillåtelse! 

Fråga mig

19 besvarade frågor

Omröstning

Vilken kamera är bäst?
 Canon
 Sony
 Nikon
 Olympus
 Pentax

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Min Gästbok

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards