lifeisgreen

Alla inlägg den 20 juni 2012

Av gabby ♥ - 20 juni 2012 14:57

Hej. Igår på förmiddagen var jag ute och tvättade staketet, haha låter rätt konstigt men ja, mitt såkallade sommarjobb denna veckan. Sen vid tre stack jag och Sanna L ner till stan och gick på bio, såg Snowwhite and the Huntsman! Den var faktiskt riktigt bra, påminde lite om Avatar men den var som sagt värd att se!   

Sen idag har jag fram till nu också tvättat staketet och försökt få bort allt.. grönt.. skit, eller vad det är. Om ungefär en timme kommer Liv och hämtar mig och så åker vi till träningen. Fast innan det ska jag ta ut Hoppzan i trädgården en stund och kanske lägga mig och läsa en bok eller något i solen. Vi hörs senare ikväll. 


Jag brukar se en film varje kväll och nu börjar jag snart få slut på fantasi så det skulle verkligen vara jättesnällt om ni skriver några av era favoritfilmer här, det måste ju såklart inte vara favorit men någon ni tycker är bra, tack i förhand! :D (där lät jag jättevuxen men skitsamma.)

 


See you later alligatorrrrr


 

sån jättesnygg och fixad och allt   

Sök i bloggen

Presentation


Hej! Jag som driver den här bloggen heter Gabriella, är 14 år, och intresserad av handboll, musik och framför allt fotografering. Här kan ni ta del av mina bilder! Hoppas ni är här för att stanna så gör jag mitt bästa för att uppdatera er om det senaste!

VIKTIGT

Alla bilder på denna bloggen har JAG tagit, om inget annat.Det är därför FÖRBJUDET att kopiera eller ta någonting från min blogg, UTAN att ha frågat MIG och fått tillåtelse! 

Fråga mig

19 besvarade frågor

Omröstning

Vilken kamera är bäst?
 Canon
 Sony
 Nikon
 Olympus
 Pentax

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20 21 22 23 24
25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Min Gästbok

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards