lifeisgreen

Alla inlägg under november 2011

Av gabby ♥ - 20 november 2011 19:14

Hej! Igår var som sagt en deppardag. Mådde inte alls något vidare men älskar verkligen min familj som alltid får mig att le och skratta när jag mår som sämst. På kvällen åt vi godis och myste i soffan framför en jättebra film som heter Knowing. Verkligen jättebra och spännande! Tycker alla kan se den :) Påminner lite om min bok som jag läser just nu som heter 'Döden i dina ögon'.

Sen idag blev jag väckt av mamma och vi åt frukost och stack iväg till katterna (är kattvakter igen) och sen rensade vi min garderob som VERKLIGEN var i behov av det... Slängde flera plagg som jag aldrig använder, har så sjukt mycket kläder men när man sen ska välja kläder att ta på sig känns det som att man inte har några alls? Men ja, nu är det iallafall fint ihopvikt och bara kläder som passar och som jag använder. Skönt! Sen vid tre kanske ringde våra kompisar från Landskrona och frågade om vi villa hänga med ner till julskyltningen på Råå. Så snabbt in i duschen sen fikade vi lite tillsammans och sen stack vi ner dit. Träffade jättemånga jag kände haha.


Så nu har vi precis varit hos katterna igen och gett de mat och nu ska skriva på mitt, sannas och ebbas engelska projekt vi har i skolan.. suck. men jaja, vi hörs väl imorgon efter skolan, har ingen träning utan fotografering istället! puss ♥

    

   

Av gabby ♥ - 19 november 2011 18:03

Hej och förlåt för att jag inte har bloggat. Har mått rätt dåligt idag, pågrund av massa olika saker. Ingenting funkar.

Men jag mår bättre nu.


Igår i skolan var jag riktigt förkyld så efter skolan tog jag bara det lugnt och allt. Var mycket friskare senare, som tur var för jag skulle se BREAKING DAWN med Wilma och Emma. Kan bara säga att DEN VAR BÄST! Vill se den igen, tänker typ bara på den hela tiden. Så ni som inte har sett den, GÅ OCH SE DEN FÖR FASEN!


Det var typ det enda intressanta som hände igår? Eller jo, vi såg en pjäs i skolan och en kille var sjukt lik Robert Pattinson.. lite sådär halvt intressant.


Nu ska jag träna på gitarrläxan, hörs sen 

 

     

Av gabby ♥ - 17 november 2011 16:42

Hej. Kom hem för en timme sedan ungefär. Efter skolan hängde jag med Ebba till Raus kyrka för hon skulle hämta en sak och sen gifte vi oss där. Snyggt och prydligt. Så nu är jag gift! Ett grattis skulle sitta fint :)

Har nu bytt om till träningskläder och ska snart packa ner resten av sakerna innan jag beger mig till träningen. Bloggar nog efter det, eftersom vi inte har några läxor. NICE

Ville bara uppdatera, kram ☻

 

Av gabby ♥ - 16 november 2011 18:49

Hej. Sitter nu här och lyssnar på musik. Kom hem från gitarren för en 1½ halv timme sen ungefär. Har en ännu svårare läxa denna gången, men ska träna träna träna! Har också hunnit med att plugga lite, både SO och Engelska. Glosorna kan jag, SO:n också tror jag, men det var svårt att bli förhörd på. Nu sitter jag och hungrar ihjäl mig så ska strax ner och äta tunnbrödrulle, jättegott! Imorgon är det skola, och sen träning. Skulle nog med Ebba inom kyrkan för hon hade glömt någon kofta eller nåt, så hänger nog med henne efter skolan sen sticker jag hem och chillar innan jag sticker till träningen. Nu ska jag svara på frågestunden, sen MÅSTE jag äta! jaja, puss! ♥


 

Av gabby ♥ - 15 november 2011 17:58

Wilma:

1. Hur många läsare har du i genomsnitt per dag? 

svar: Just nu är det inte alls många, eftersom jag är rätt seg på att uppdatera, så kanske mellan 15-25..
2. Varför bloggar du? 

svar: För jag vill kunna skriva av mig någonstans, och skriva om exakt vad jag vill, och det är inte kul att skriva i dagbok, haha!
3. Skulle du vilja ha ett syskon, eller trivs du med att vara det ända barnet? 

svar: Både och, faktiskt. Ibland skulle jag vilja ha ett större syskon som man kan hitta på saker med, ibland ett mindre som man själv får hjälpa till och ta hand om och så.. Men när jag kommer till till exempel Ebba, som har en lillebror hon tycker är jättejobbig, känns det rätt skönt att jag inte har några syskon ;)
4. Vilken är din högsta dröm?

svar: Det enda jag kommer på just nu är nog att få en hund, har alltid velat ha en, men kommer nog inte få en förrän typ om något år.. 
5. Vilka bloggar läser du dagligen? :)

Svar: Jadu... Kollar in på rätt många olika bloggar, men jag tycker om att läsa din, sannas, emmas, majas och denna tjejens blogg.


kram!


Märta:

vem är din ALLRA bästa vän?

svar: Kaisa och Ebba. Kaisa har varit det hela livet, men vi träffas ju inte så ofta, så ebba är nog mer just nu.. 

Hur länge har du bloggat?

svar: Kanske drygt två år? Först bytte jag bara lite då och då, men denna bloggen har jag haft över ett år nu så ja.. kanske två.
Hur gör du för att blogga så bra? :)

svar: Haha tack! Jag tycker själv inte jag bloggar speciellt bra, eftersom det är rejält med bloggtorka just nu, men ja.. blogga om vad du känner för att skriva, och skriv inte för långa inlägg (vilket jag ofta gör) eftersom det kanske är jobbigt att läsa, mycket bilder, och försök skriva om sådant som du tror att läsarna tycker är intressant. jag vet inte, jag är inte så duktig på att ge tips,haha.
Kan inte vi va ngn dag? :d♥

svar: jo, klart vi kan! hör bara av dig när du vill va så fixar vi det, har mycket läxor just nu men på helger går det nog ;)
Hur många pinsamma grejer har du gjort? :)

svar: Jadu, räknar inte precis, men väldigt många! skämmer ut mig ständigt..


kram!


Mimmi:

1. vilken är den finaste bilden nu någonsin tagit enligt dig?

svar: Svår fråga.. Finns ju vissa bilder man är lite extra stolt och nöjd över, men svårt att välja ut en speciell..

Tar en jag tog ganska nyligen.


2. är det skönt att vara ensam barn eller skulle du vilja ha något syskon , bror / syster , lille/stora , varför?

svar: Som jag skrev längre upp till wilma, ibland är det skönt, ibland inte.
3. vilket är ditt favorit ämne samt det som du tror du kommer få bäst betyg i? 

svar: oj! hm.. Jag gillar musik, idrott och historia, eftersom jag älskar att spela och lyssna på musik, gillar att röra på mig och är intresserad av det som hände för flera tusen år sedan. Så något av de ämnena tror jag att jag får bäst betyg i. Kanske troligast musik, haha.

4. vad är ditt pinsamaste minne?

svar: Jag gör väldigt många pinsamma saker, haha. Men någon gång har jag sett en person stå och ropa hej och vinka, och då har jag såklart vinkat tillbaka, sedan har jag vänt mig om och märkt att det inte var mig personen vinkade till, utan den bakom mig.. så det är en av miljoner gånger!

5.vilket är ditt favorit klädesplagg?

svar: Hm.. Svårt. Jag gillar de mesta kläderna jag har, såklart finns det vissa plagg man använder mer än andra, men jag gillar mina mörka jeans från Gina Tricot som jag köpte för drygt ett år sedan, min rödrutiga skjorta, en blå bondelid blus jag köpte förrförrförra veckan haha, och ja,massor av annat också!


kram

kram! ♥


Maja:

1. Varför började du blogga ?:) 

svar: För att Kaisa gjorde det, och då blev jag nyfiken och ville också göra det. Sedan bloggar jag (som jag skrev innan) också för att jag vill kunna skriva av mig. :)
2. vem är din förebild ? ( om du har någon ) 

Svar: Gud vad svårt! Jag vet faktiskt inte.. Någon som jag ser upp till? Kanske mina föräldrar? Äh, jag vet inte, har inte tänkt på det :)
3. vad är det pinsammaste du har gjort? 

Svar: Jag kommer inte riktigt ihåg vad det pinsammaste jag gjort är men bland annat det jag skrev till mimmi, att jag har vinkat till någon som egentligen vinkade bakom mig. haha.
4. vem är din absolut bästa vän? 

svar: Ebba & Kaisa. Mest Ebba just nu.
5. handboll / musik? ;)

svar: Haha, väldigt schysst! Nämen.. Musik och handboll är helt olika saker som jag brinner för, men musik kan jag liksom lyssna på precis när jag vill, och det gör mig alltid glad, handboll också iofs. men det är nog inte riktigt samma sak ;)


kram!


Sanna:

1. Hur skulle du förklara mig för någon annan?

svar: Du är en sjukt underbar tjej som inte går att beskriva. Har känt dig en väldigt kort tid men du betyder enormt för mig och du är en av de närmaste jag har och som jag kan prata om med mesta. Du är en jättehärlig tjej som jag inte ångrar en sekund att jag träffade! 
2. Vilka bloggar följer du?

svar: Som jag skrev längre upp till Wilma, så brukar jag läsa din, Wilmas, Emmas, Majas bland annat.
3. Din favorit färg?

Svar: Blå, Grön, och Orange.
4. Hur många bloggar har du haft?

svar: 5-6 tror jag, haha. Men det var innan när man bytte blogg stup i kvarten!
5. Din favorit mat? ;d

svar: Lövbiff, Bearnaisesås, och pommes. Om det ska vara lite "vanligare"  mat så köttfärssås och spaghetti. 
ÄLSKAR DIG

ÄLSKAR DIG OCKSÅ 


Så.

Tror det var alla frågor.. Hade kunnat vara lite fler men det tar vi till nästa gång! ;)

Tack för alla frågorna!

Har ju utlovat länkningar så häääääär har ni de!

http://hejjsanna.bloggplatsen.se/

http://photobywilma.devote.se/

http://majjabieber.bloggplatsen.se/

http://idasofiaa.bloggplatsen.se/

http://mimmicharlottefranke.devote.se


Av gabby ♥ - 15 november 2011 17:52

Hej. Har nyss gjort läxor och tog precis en liten paus. Har ett läxförhör imorgon i Fysik, så pappa ska strax förhöra mig på det. Tror jag kan det hyffsat bra ändå. Hade också matteprov idag, kändes helt okej. Imorgon är det elgitarr igen så jag måste öva på läxan ikväll också... Men ja. Ska försöka blogga mer, tror inte jag hinner mer idag, men gör det förhoppningsvis imorgon! ska försöka svara på frågestunden nu. ha det bra! ♥


 

Av gabby ♥ - 13 november 2011 13:28

Hej, ledsen att jag inte bloggat på ett par dagar, men har inte haft blogglust och jag har heller inte suttit vid datorn, känner att det finns så mycket annat roligt man kan göra istället.. Hoppas ni förstår. Igår var jag iallafall hos Liv för hon hade fyllt år så hade hon ett clown kalas, alla klädde ut sig till clowner, haha. Det var iallafall jätteroligt och sen sov vi där till idag. Är rätt trött, somnade strax innan tre tror jag, och vaknade halv nio så ja.. Idag blir det en tidig kväll.. tror jag.. 

Nu väntar plugg eftersom vi har matteprov imorgon och sen ska jag göra klart en svenska uppsats. SKITKUL. Nä.....

Nu orkar jag inte skriva mer så ska försöka bli bättre på det här med bloggandet, kram! 


     

Av gabby ♥ - 9 november 2011 18:42

Hej. Efter skolan stack jag hem och åt och sen cyklade jag till Sensus. Ska nämligen gå på elgitarrkurs där! :D Köpte ju en elgitarr för ett tag sen, och jag vill kunna lära mig spela det så ja, går en sån kurs nudå. Första gången idag, och det var faktiskt jätteroligt. Har redan läxa, ska kunna spela Hallelujah i princip utantill, men det fixar sig nog! Får öva mycket men det är bara kul! Allting känns på topp idag, förutom att jag har ont imagen men det bortser vi från! ;) 

Nu har jag nyss ätit och ska strax ner och fortsätta kolla i våra gamla fotoalbum. Man var ju sååååå 'söt' när man var liten. HAHA, älskar och kolla på gamla bilder, det är så pinsamt! Nu ska jag sluta babbla, så hörs vi mer imorgon. Har träning och ska nog göra lite läxa. Har inte så många läxor denna veckan, vilket är skönt! Detta blir ett jätteointressant och tråkigt inlägg men hoppas ni orkar läsa. Ha det bra! ♥


Frågestunden.


 

Sök i bloggen

Presentation


Hej! Jag som driver den här bloggen heter Gabriella, är 14 år, och intresserad av handboll, musik och framför allt fotografering. Här kan ni ta del av mina bilder! Hoppas ni är här för att stanna så gör jag mitt bästa för att uppdatera er om det senaste!

VIKTIGT

Alla bilder på denna bloggen har JAG tagit, om inget annat.Det är därför FÖRBJUDET att kopiera eller ta någonting från min blogg, UTAN att ha frågat MIG och fått tillåtelse! 

Fråga mig

19 besvarade frågor

Omröstning

Vilken kamera är bäst?
 Canon
 Sony
 Nikon
 Olympus
 Pentax

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19 20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2011 >>>

Min Gästbok

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards