lifeisgreen

Alla inlägg den 27 juni 2011

Av gabby ♥ - 27 juni 2011 22:43

Hej. Sitter just nu i farmors kök i Katrineholm och har för ett litet tag sen ätit lite mat.

Innan idag åkte vi ju bil alldeles för länge för att jag skulle bli uttråkad, haha. Gjorde ett stopp hos min farbror i Linköping och sen åkte vi vidare till farmor. Igår bloggade jag inte alls, men jag kände inte att orkade, helt enkelt.

Var med Emma under dagen, vi tog lite fina bilder, och så. Några av de finns på Emmas blogg, och jag kanske lägger upp lite bilder.


Imorgon åker vi vidare till Stockholm där vi stannar hos Kaisa, Filip, Karin & Anders. På onsdagen skulle vi till Grönan, jippi!! ;)


Nä, nu har jag bara typ tio minuter kvar tills min dator stängs av (dåligt batteri) och jag orkar inte leta efter ett eluttag , haha. Så jag kommer snart lägga mig och läsa och så småningom gå och lägga mig.

Kanske kommer något inlägg under dagen imorgon, ha det bra.


ciaoooo



   bevis på att jag hade tråkigt i bilen ..      farmors katt Felix.   katter är läskiga när de gäspar ;)      emmas "allergi" HAHA

Sök i bloggen

Presentation


Hej! Jag som driver den här bloggen heter Gabriella, är 14 år, och intresserad av handboll, musik och framför allt fotografering. Här kan ni ta del av mina bilder! Hoppas ni är här för att stanna så gör jag mitt bästa för att uppdatera er om det senaste!

VIKTIGT

Alla bilder på denna bloggen har JAG tagit, om inget annat.Det är därför FÖRBJUDET att kopiera eller ta någonting från min blogg, UTAN att ha frågat MIG och fått tillåtelse! 

Fråga mig

19 besvarade frågor

Omröstning

Vilken kamera är bäst?
 Canon
 Sony
 Nikon
 Olympus
 Pentax

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Min Gästbok

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards