lifeisgreen

Alla inlägg under maj 2011

Av gabby ♥ - 16 maj 2011 15:59

Hej!

Kom hem från skolan strax efter tre, åt, kollade lite på tv och nu sitter jag här. Ikväll är det handbollsträning, och det kanske blir ett inlägg efter den.

Imorgon är det skol-OS i friidrott, och jag ska vara med i 60 m och kast med liten boll (om det inte skulle vara det så ska jag vara med i kula istället). Får se hur det går... haha!

Men ja, kanske packar lite också, för vi åker ju iövermorgon!! ^^

Okej, jag vet , jag tjatar om det, men jag längtar, haha

NU ska jag kolla på The Fashion show och packa lite till träningen, för jag har jättetråkigt.

Hörs sen, eller imorgon.


puss&kram


/ni får ingen bild idag, för jag sitter vid mammas mac, och hon har inga bilder.

Av gabby ♥ - 15 maj 2011 19:20

Sitter just nu med ansisktsmask och kollar på Bachelorette (?). 

Ville bara påminna er om att det kanske inte blir så bra uppdatering denna veckan, i och med att vi ska iväg på onsdag och på tisdag är det SKOL-OS i friidrott :)


puss&hejleverpastej

Av gabby ♥ - 15 maj 2011 18:11

   

Sitter just nu och har riktigt tråkigt. Funderar på vad jag ska göra, har inte gjort ett skit idag, faktiskt, eller jo.. städat mitt rum och det behövdes, dock inte städat ur min garderob men det får vänta tills nästa helg. Senare ikväll blir det hårinpackning, fotbad och ansiktsmask, mysigt.

Bestämde mig nyss för att gå ut och fota lite, så vi hörs senare.

puss&kram



Av gabby ♥ - 15 maj 2011 13:22

Hola amigos!

bara jag som tycker det är jättedåligt att man ska behöva betala för att lyssna på en låt mer än fem gånger på spotify?


Idag kollade man på Flight 29 DOWN , riktigt bra serie! Men tyvärr har jag bara säsong ett, men jag frågade pappa om vi inte kunde köpa de andra säsongerna också, och då hittade vi alla säsongerna på ginza.se, för bara 49 kronor, så vi beställde dem. De kommer väl antagligen nu i veckan.

OCH DET ÄR BARA TRE DAGAR KVAR TILLS VI ÅKER PÅ SKOLRESA!

haha, jag har nedräkning ^^


Men ja, idag vet jag inte vad jag gör? Ikväll ska iallafall jag prova någon av mina ansiktsmasker jag fick när jag fyllde år, spännande!


Men ja, nu ska jag antingen lägga mig i min mysiga sittsäck och läsa, eller så ska jag leta efter någon låt att spela på mitt piano.


Ha det bra, hej svejs!

   när vi såg KISS live, :)


Av gabby ♥ - 14 maj 2011 20:07

Hej!

Förlåt för att jag inte bloggat idag, men det här är har hänt:

Vid elva ungefär kom Emma hit och vi kollade lite på film, fotade, åt & hade allmänt roligt, kollade igenom en massa gamla bilder och skrattade riktigt mycket.

Sedan, blev vi sugna på glass, så hade pappa sagt att det regnar lite, så vi bara jaja, vi tog på oss regnjackor och gick till lidl och handla glass. Och det regna inte liiiiite, när vi kom hem var vi dyngblöta, hehe.. Så ja, vi fick byta om för kläderna var ju liksom inte heller lite fuktiga.. 

Men ja, och sen kanske en timme efter det skulle Emma hem och då åt vi och nu sitter jag här!

Ska strax gå ner och kolla på ESC, tycker inte Popular är jättebra, men man får ju ändå heja på sitt eget land? ;) och så kan man ju tänka bort låten, för han är väääääääääääldigt söt :)

Men ja, kanske kommer ett ignlägg senare, eller imorgon får se.

Ha det bra, och njut av lördagskvällen!


puss&kram


   (COPYRIGHT)

Av gabby ♥ - 13 maj 2011 20:07

Hej!

Sitter just nu och kollar på Tillbaka till Framtiden 2, haha den är gjord 89, och framtiden ska vara 2015, haha alltså om 4 år. Det är jättelöjliga grejer, som inte kommer hända, faktiskt rolig att se!

Men ja, nu ska fortsätta kolla på filmen och proppa i mig chips, hörs sen.

puss&kram


 

Av gabby ♥ - 13 maj 2011 18:04

ULRIK MUNTHEEEEEEEEEEEEEEER ♥

Av gabby ♥ - 13 maj 2011 13:23

Hej! Slutade tidigt idag, tjugo i ett. Kom hem, kollade lite på tv och ska strax ta något att äta. Har lite saker jag måste göra idag, (frivilligt faktiskt, duktigt va?) bl.a bädda om min säng, lakanet är typ helt vridet xd, och städa i min garderob, det behövs verkligen.


Sitter just nu och kollar på Operah Winfreys show, brukar inte alls göra det, men det var det enda roliga på tv typ. Iallafall, det är riktigt spännande, det handlar om en kille som har typ fyra olika psykiska sjukdomar, och han har varit nära på att göra rätt galna och läskiga saker. Stackars honom, för han sa typ att han egentligen är lugn och så, men sen är det typ läskiga röster som pratar med honom och så får han ett skitstort utbrott. En gång var han nära på att hugga sin egen mamma med kökskniv..usch.


Nu ska jag äta , sen får jag se om jag kanske går ut och fotar lite.

puss&kram



 

Sök i bloggen

Presentation


Hej! Jag som driver den här bloggen heter Gabriella, är 14 år, och intresserad av handboll, musik och framför allt fotografering. Här kan ni ta del av mina bilder! Hoppas ni är här för att stanna så gör jag mitt bästa för att uppdatera er om det senaste!

VIKTIGT

Alla bilder på denna bloggen har JAG tagit, om inget annat.Det är därför FÖRBJUDET att kopiera eller ta någonting från min blogg, UTAN att ha frågat MIG och fått tillåtelse! 

Fråga mig

19 besvarade frågor

Omröstning

Vilken kamera är bäst?
 Canon
 Sony
 Nikon
 Olympus
 Pentax

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17
18
19
20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Min Gästbok

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards