lifeisgreen

Alla inlägg den 1 juli 2011

Av gabby ♥ - 1 juli 2011 16:56

Hej. Sorry för bloggningen de senaste dagarna, men jag var i Stockholm och satt nästan inte vid datorn alls, faktiskt. Vi badade i deras pool, var på Gröna Lund, åkte massooooor! :D (skitkul var det!), hade vattenkrig, och allt annat skoj! Och igår var vi faktiskt nere vid Alby (en badplats) och badade, och Kaisas kompis kom också. Efter vi hade varit vid Alby cyklade vi hem, och jag fick låna en cykel av de (som inte hade bakåtbroms så jag tyckte jag cyklade jättesnabbt men sedan tittade jag upp, så ser jag Kaisa typ 200 meter framför mig.. haha) och när vi kom hem åt vi och strax efter det åkte vi hemåt. :( 

Satt i bil i typ sju timmar och kom vid halv elva-tiden kanske. Satt uppe och pratade och jag låg och läste lite. Gick och la mig vid kanske strax efter två och vaknade vid nio, utvilad faktiskt.


Idag har jag inte gjort något, läst (haha). Åkte precis med pappa och skulle hämta ut en bok på biblioteket som vi beställt, (Twilight på engelska, snacka om att jag är inne i serien igen , hahaha) men tyvärr var det stängt och det var inte öppet igen förrän på måndag och då är ju jag i Göteborg så jag ska nog be mamma hämta ut den. Nu sitter jag och lyssnar på musik och äter godis, och ska nu börja leta efter mina mobilhörlurar. 


Hörs sen.


   mitt lilla adhd marsvin som vi haft i ett år nu :') ♥

Sök i bloggen

Presentation


Hej! Jag som driver den här bloggen heter Gabriella, är 14 år, och intresserad av handboll, musik och framför allt fotografering. Här kan ni ta del av mina bilder! Hoppas ni är här för att stanna så gör jag mitt bästa för att uppdatera er om det senaste!

VIKTIGT

Alla bilder på denna bloggen har JAG tagit, om inget annat.Det är därför FÖRBJUDET att kopiera eller ta någonting från min blogg, UTAN att ha frågat MIG och fått tillåtelse! 

Fråga mig

19 besvarade frågor

Omröstning

Vilken kamera är bäst?
 Canon
 Sony
 Nikon
 Olympus
 Pentax

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Juli 2011 >>>

Min Gästbok

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards