lifeisgreen

Alla inlägg den 9 juli 2011

Av gabby ♥ - 9 juli 2011 19:29

NU är jag hemma från en riktigt mysig vecka med handbollslaget i Göteborg. Vi vann tyvärr inga matcher, men det var ju såklart inte viktigast. Vi spelade iallafall riktigt bra på nästan alla matcher, utom i (vad jag kommer ihåg) en match, då vi gav upp.

Jag är iallafall nöjd och hoppas verkligen att vi kommer åka upp dit igen till nästa år!


Liten sammanfattning av veckan; 


Måndag: Vi samlades på knutan och tog tåget upp till Gbg. Tog bussen upp till skolan vi bodde på, och packade upp våra saker och sånt. Sedan begav vi oss till skolan där vi skulle äta, och gick sedan vidare och kollade runt lite.


Tisdag: Vi åkte till Överåsen (nåt sånt tror jag det hette) och spelade en match mot Berlin. Riktigt varm och svettig dag. Och den första halvleken var det bästa vi spela på hela veckan.


Onsdag: Spelade matcher igen, och sedan efter det åt vi och efter det åkte vi till Liseberg! Riktigt roligt var det. Åkte allt jag ville.


Torsdag: Spelade matcher, och massa sånt. Vissa av oss åkte in till Nordstan & en jättestor godisaffär som hette 4-Gott innan matcherna.


Fredag: Spelade slutspelsmatchen, mot Lugi. Det regnade. Hela dagen. Jobbigt. Sedan ville de som inte ville till godisaffären förra dagen göra det denna dagen, (ärligt talat fattar jag inte varför alla då inte följde med in dit på torsdagen.. menmen.) Så vi gjorde det. Sedan slappade vi bara i klassrummet med lite godis. (vi sov i ett klassrum för er som inte fatta).


Lördag: Idag packade vi ner det sista i våra väskor och begav oss hemåt. Vi som skulle ta tåget ¨åkte ner till Heden (några planer där vi spelade matcher) och sprang i sådana bollar på vattnet. Gjorde det igår också men det var så kul.. Och sen var det ju asvarmt så vi köpte glass, dricka och allt möjligt. Klockan halv fem gick tåget hemåt och vi kom hem vid halv sju. så jag har inte varit hemma så länge ännu, men en sak är säker: JAG SKA SOVA LÄNGE IMORGON, FÖR JAG HAR SAKNAT MIN SÄNG! :(

Att sova på luftmadrass i en vecka var faktiskt inte så jobbigt som jag trodde det skulle vara, men ändå, det kommer ju vara såååååå skönt att sova i sin egen säng inatt, utan massa fnitter och ' SA DU STEN? ' Ida, Wilma, Emma & Ella, känn er träffade ;)


Nä men, som sagt, en jätte rolig och underbar vecka som jag gärna gör om igen!



Kommer bilder på vad jag köpte..


   


och sen maaaaassa godis.


 


trötttttt







posss'

Sök i bloggen

Presentation


Hej! Jag som driver den här bloggen heter Gabriella, är 14 år, och intresserad av handboll, musik och framför allt fotografering. Här kan ni ta del av mina bilder! Hoppas ni är här för att stanna så gör jag mitt bästa för att uppdatera er om det senaste!

VIKTIGT

Alla bilder på denna bloggen har JAG tagit, om inget annat.Det är därför FÖRBJUDET att kopiera eller ta någonting från min blogg, UTAN att ha frågat MIG och fått tillåtelse! 

Fråga mig

19 besvarade frågor

Omröstning

Vilken kamera är bäst?
 Canon
 Sony
 Nikon
 Olympus
 Pentax

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Juli 2011 >>>

Min Gästbok

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Besöksstatistik

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards